Home
Apparatuur
Tarieven
Wie Ben Ik
Nieuws
Referenties
Congressen
Bands
Disco Shows
Contact

Ocassions

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

Even voorstellen: Ronald Guliker is da house

Mijn naam is Ronald Guliker en ben full-time freelancer van beroep.

Tot september 2006 ben ik altijd in loondienst geweest, maar in oktober 2006 heb ik de stoute schoenen aangetrokken en ben voor mezelf begonnen.

Guliker AV is dus nog maar een klein en jong bedrijfje, maar juist daardoor zeer persoonlijk. Voor mezelf, maar ook naar u als opdrachtgever toe.
Persoonlijke aandacht vind ik zeer belangrijk, en dat is iets waar het bij "de grote jongens" nog wel eens aan schort, maar ik u des te meer kan geven. Persoonlijker dan dírect contact kan haast niet zou je zeggen.

Ook bij "hobby" conculega's schort het vaak aan goed persoonlijk contact. Telefoontjes en mailtjes worden niet beantwoord, afspraken worden niet nagekomen, er staat op de klus niet datgene wat er zou moeten staan.... ga zo maar even door.
Aangezien het voor mij beroepsmatig is, ik moet hier mijn brood mee verdienen, kan ik mij bovenstaande voorbeelden niet permiteren, en zal dat dus ook niet gebeuren.

Als freelancer wordt je als persoon gevraagd om een "klus" te doen. Nu heb ik ook veel apparatuur door de jaren heen aangeschaft en het zou zonde zijn om dit niet te gebruiken. Daarom heb ik besloten om ook mijn apparatuur in de verhuur te doen.
Zo kunt u van mijn expertise én faciliteiten gebruik maken.
Ik heb uitsluitend professionele apparatuur van gerenomeerde merken en blijf ik altijd investeren in nieuw materiaal! (voor update's zie het kopje "nieuws" en bekijk de verhuurcatalogus!)

Ik mik met mijn bedrijfje niet op megagrote producties, al kan ik u natuurlijk wel daarin helpen met mijn uitgebreide kennissenkring; adressen heb ik genoeg, en werk ook samen met grote collega verhuurbedrijven.
Zelf houdt ik het liever een beetje kleinschaliger.

Stel, u wilt in uw eigen bedrijf een presentatie geven. U heeft de ruimte, maar die is eigenlijk nét even te groot om zonder versterking goed verstaanbaar te zijn.
Dan kunt u mij altijd even bellen of mailen. Juist voor dit soort evenementen heb ik de geschikte apparatuur in huis. Van draadloze (revers) microfoons tot aan de complete geluidsinstallatie toe. Desgewenst kan ik ook het hele evenement opnemen, dat kan weer handig zijn voor de notulen.
De CD is een klein half uurtje na het evenement klaar, en kunt u dus nog dezelfde dag mee naar huis of de zaak nemen.

Ook voor bijvoorbeeld modeshows bent u bij GulikerAV aan het juiste adres.
Een draadloze microfoon voor de spreker, lekkere muziek uit de speakers het kan allemaal!

Opening van een winkel- of bedrijfspand of een onthulling van het een of ander?
Juist voor dit soort evenemeneten is het handig om een lokale geluidsleverancier te hebben, die overigens ook de adressen heeft om er een "feestje" van te maken door middel van confetti, Streamers, vuur of balonnen etc.!


Dit is één van mijn freelance klussen! Amsterdam ArenA Glow-Ball 2007